Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Neverin.hr portala. Korištenjem portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Opći uvjeti

Sve sadržaje Neverin.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Neverin.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Sadržaj portala Neverin.hr sastoji se od vlastitog sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, društvenih mreža, besplatnih i javno dostupnih sadržaja, sadržaja kreiranog od strane posjetitelja te prenesenog sadržaja i linkova na vanjske stranice.

Komentari korisnika ne održavaju stav uredništva i vlasnika portala, kao ni ostalih korisnika portala. Neverin.hr ne snosi odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja uvjeta.

Neverin.hr može sadržavati preneseni sadržaj od naših partnera, suradnika, korisnika ili ostalih trećih strana, a u skladu s uvjetima korištenja. U slučaju prenesenog sadržaja (tekstualnog, vizualnog, programski kod), izvor sadržaja jasno je naznačen.

Neverin.hr zadržava pravo promjene sadržaja, usluge ili uvjeta korištenja na portalu bez obveze prethodne najave.

Autorska prava

Neverin.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Neverin.hr portala i podložno je tužbi.

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje autorskih članaka, fotografija, videa, vremenske prognoze, aktualnih meteoroloških podataka i ostalog sadržaja dozvoljeno je uz uvjet navođenja izvora. Ako je riječ o web stranici, onda je obavezno staviti link na originalni tekst, osim ako s uredništvom Neverin.hr portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Posebni uvjeti

Neverin.hr odriče se odgovornosti nastale zbog posljedica pogrešne vremenske prognoze ili pogrešno protumačenih prognostičkih materijala, greške u podacima meteoroloških stanica i svih ostalih odgovornosti vezanih za prikazani sadržaj.

Neverin.hr prikuplja, obrađuje i prikazuje podatke s meteoroloških postaja. Mreža meteoroloških postaja sastoji se od vlastitih meteoroloških postaja, ostalih meteoroloških postaja priključenih pristankom vlasnika meteorološke postaje te meteoroloških postaja čiji se podaci preuzimaju s treće strane (ostale mreže meteoroloških postaja), u kojem je slučaju izvor meteoroloških podataka jasno naznačen na zasebnoj stranici meteorološke postaje.

Sadržaji kreirani od strane korisnika

Korištenjem Neverin.hr portala svaki korisnik/suradnik prima na znanje da svaki sadržaj (tekstovi, osvrti, komentari, poruke, kritike, recenzije, fotografije, video i audio sadržaj, računalni kodovi, meteorološki podaci, ostali materijali i informacije) koje je učinio dostupnim Neverin.hr portalu dostupni su slobodnom korištenju, uređivanju, prerađivanju, objavljivanju i prenošenju na bilo koji način i u bilo kojem formatu, a sve u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Izmjene pravila

Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja, politiku privatnosti i politiku kolačića te se smatra da su korištenjem svih sadržaja i usluga Neverin.hr portala u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja i da su ih razumjeli u cijelosti.