Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja predstavljaju pravno obvezujući ugovor sklopljen između Vas, bilo osobno ili u ime subjekta u vezi s Vašim pristupom i korištenjem Aplikacije.

Uvjeti korištenja dostupni su na hrvatskom i engleskom jeziku.

Zadnje ažuriranje 30. rujna 2022.

SADRŽAJ

1. PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA

Ovi Uvjeti korištenja predstavljaju pravno obvezujući ugovor sklopljen između vas, bilo osobno ili u ime subjekta ("vi") i NEVERIN, vl. Alen Šterpin ("Tvrtka", "mi", "nas" ili "naš"), u vezi s Vašim pristupom i korištenjem web stranice https://www.neverin.hr kao i bilo kojeg drugog medijskog oblika, medijskog kanala, društvene mreže, mobilne web stranice ili mobilne aplikacije, povezane ili na neki drugi način povezane s njima (zajedničkim nazivom "Aplikacija"). Registrirani smo u Hrvatskoj i imamo sjedište na adresi Vukovarska 10A, Rijeka 51000. Naš PDV broj je HR93017443977. Slažete se da ste pristupom Aplikaciji pročitali, razumjeli i suglasni da ste vezani svim ovim Uvjetima korištenja. AKO SE NE SLAŽETE SA SVIM OVIM UVJETIMA KORIŠTENJA, ONDA VAM JE IZRIČITO ZABRANJENO KORIŠTENJE I MORATE ODMAH PRESTATI KORISTITI APLIKACIJU.

Dopunski uvjeti i odredbe ili dokumenti koji se povremeno mogu objaviti na Aplikaciji ovdje su izričito uključeni referencom. Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, povremeno mijenjati ili modificirati ove Uvjete korištenja. Upozorit ćemo vas o svim promjenama ažuriranjem datuma "Zadnje ažuriranje" ovih Uvjeta korištenja, a Vi se odričete prava na primanje posebne obavijesti o svakoj takvoj promjeni. Molimo provjerite primjenjive Uvjete svaki put kada koristite našu Aplikaciju kako biste razumjeli koji se Uvjeti primjenjuju. Vi ćete biti podložni, i smatrat će se da ste upoznati i prihvatili promjene u bilo kojim revidiranim Uvjetima korištenja svojim nastavkom korištenja Aplikacije nakon datuma objave takvih revidiranih Uvjeta korištenja.

Podaci navedeni na Aplikaciji nisu namijenjeni za distribuciju ili korištenje od strane bilo koje osobe ili subjekta u bilo kojoj jurisdikciji ili zemlji gdje bi takva distribucija ili uporaba bila u suprotnosti sa zakonom ili regulativom ili koja bi nas podvrgla bilo kakvom zahtjevu za registraciju unutar takve jurisdikcije ili zemlje. Sukladno tome, one osobe koje odluče pristupiti Aplikaciji s drugih lokacija čine to na vlastitu inicijativu i isključivo su odgovorne za poštivanje lokalnih zakona, ako i u mjeri u kojoj su lokalni zakoni primjenjivi.

Aplikacija je namijenjena korisnicima koji imaju najmanje 18 godina. Osobe mlađe od 18 godina ne smiju koristiti ili se registrirati na Aplikaciji.

2. PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

Osim ako nije drugačije naznačeno, Aplikacija je naše vlasništvo i sav izvorni kod, baze podataka, funkcionalnost, softver, dizajn web stranice, audio, video, tekst, fotografije i grafika na Aplikaciji (zajedno, "Sadržaj") i zaštitni znakovi i logotipi sadržani u njima ("Oznake") su u našem vlasništvu ili pod našom kontrolom ili su nam licencirani, i zaštićeni su zakonima o autorskim pravima i zaštitnim znakovima i raznim drugim pravima intelektualnog vlasništva, međunarodnim zakonima o autorskim pravima, i međunarodnim konvencijama. Sadržaj i Oznake dani su na Aplikaciji "KAKVI JESU" samo za Vašu informaciju i osobnu upotrebu. Osim u slučaju ako je to izričito navedeno u ovim Uvjetima korištenja, niti jedan dio Aplikacije i nikakav Sadržaj ili Oznake ne smiju se kopirati, reproducirati, prikupljati, ponovno objavljivati, postavljati, javno prikazivati, kodirati, prevoditi, prenositi, distribuirati, prodavati, licencirati ili na drugi način iskorištavati u bilo kakve komercijalne svrhe, bez našeg izričitog prethodnog pismenog dopuštenja.

Pod uvjetom da ispunjavate uvjete za korištenje Aplikacije, dodijeljena Vam je ograničena licenca za pristup i korištenje Aplikacije te preuzimanje ili ispis kopije bilo kojeg dijela sadržaja kojem ste pravilno stekli pristup isključivo za Vaše osobne, nekomercijalne svrhe. Zadržavamo sva prava koja Vam nisu izričito dodijeljena u odnosu na Aplikaciju, Sadržaj i Oznake.

3. IZJAVE KORISNIKA

Korištenjem Aplikacije izjavljujete i jamčite da: (1) će sve informacije o registraciji koje pošaljete biti istinite, točne, aktualne i potpune; (2) ćete održavati točnost takvih informacija i po potrebi promptno ažurirati takve informacije o registraciji; (3) imate pravnu sposobnost i suglasni ste poštivati ove Uvjete korištenja; (4) niste maloljetnik u jurisdikciji u kojoj prebivate; (5) nećete pristupati Aplikaciji putem automatiziranih ili neljudskih sredstava, bilo putem bota, skripte ili na neki drugi način; (6) nećete koristiti Aplikaciju u bilo koju nezakonitu ili neovlaštenu svrhu; i (7) Vaše korištenje Aplikacije neće kršiti nijedan primjenjivi zakon ili propis.

Ako dajete bilo koju informaciju koja je neistinita, netočna, nije aktualna ili nepotpuna, imamo pravo obustaviti ili ukinuti Vaš račun i odbiti bilo kakvu sadašnju ili buduću upotrebu Aplikacije (ili bilo kojeg njenog dijela).

4. REGISTRACIJA KORISNIKA

Od vas se može tražiti da se registrirate na Aplikaciji. Slažete se da ćete svoju lozinku čuvati u tajnosti i bit ćete odgovorni za svu upotrebu Vašeg računa i lozinke. Zadržavamo pravo uklanjanja, povrata ili promjene korisničkog imena koje odaberete ako prema vlastitom nahođenju utvrdimo da je takvo korisničko ime neprikladno, opsceno ili na neki drugi način nepoželjno.

5. NAKNADE I PLAĆANJE

Možda ćete morati kupiti ili platiti naknadu za pristup nekim našim uslugama. Suglasni ste pružiti trenutne, potpune i točne informacije o kupnji i računu za sve kupnje izvršene putem Aplikacije. Nadalje se slažete da ćete odmah ažurirati podatke o računu i plaćanju, uključujući adresu e-pošte, način plaćanja i datum isteka platne kartice, kako bismo mogli dovršiti Vaše transakcije i kontaktirati vas po potrebi. Naplaćujemo Vam putem online računa za naplatu za kupnje izvršene putem Aplikacije. Porez na promet bit će dodan cijeni kupnje prema našem zahtjevu. Cijene možemo promijeniti u bilo kojem trenutku. Sva plaćanja bit će u eurima.

Suglasni ste platiti sve troškove ili naknade po cijenama koje su tada na snazi za Vaše kupnje i ovlašćujete nas da naplatimo Vašem odabranom pružatelju usluga plaćanja sve takve iznose nakon Vaše kupnje. Ako Vaša kupnja podliježe ponavljajućim terećenjima, pristajete na periodičnu naplatu Vašeg načina plaćanja bez potrebe za Vašim prethodnim odobrenjem za svako ponavljajuće terećenje, sve dok nas ne obavijestite o svom otkazivanju.

Zadržavamo pravo ispravljanja bilo kakvih grešaka ili pogrešaka u cijenama, čak i ako smo već zatražili ili primili plaćanje. Također zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu poslanu putem Aplikacije.

6. BESPLATNA PROBA

Možemo ponuditi besplatnu probnu verziju („free trial“) novim korisnicima koji se registriraju u Aplikaciji na ograničeno vrijeme. Račun se neće teretiti, a pretplata će biti obustavljena do nadogradnje na verziju koja se plaća na kraju besplatnog probnog razdoblja.

7. OTKAZ PRETPLATE

Sve kupnje su nepovratne. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku tako da se prijavite na svoj račun ili nas kontaktirate pomoću dolje navedenih podataka za kontakt. Vaše otkazivanje stupa na snagu na kraju trenutnog plaćenog roka.

Ako niste zadovoljni našim uslugama, pošaljite nam poruku na [email protected].

8. ZABRANJENE AKTIVNOSTI

Aplikaciji ne smijete pristupiti niti je koristiti u bilo koju drugu svrhu osim one za koju smo je učinili dostupnom. Aplikacija se ne smije koristiti u vezi s bilo kakvim komercijalnim pothvatima osim onih koje smo izričito potvrdili ili odobrili.

Kao korisnik Aplikacije, slažete se da nećete:

9. KORISNIČKI DOPRINOSI

Aplikacija vas može pozvati da razgovarate, pridonesete ili sudjelujete u blogovima, objavama, internetskim forumima, društvenim mrežama i drugim funkcijama te Vam može pružiti priliku za stvaranje, podnošenje, objavljivanje, prikazivanje, prijenos, izvođenje, distribuciju, ili emitirati sadržaj i materijale nama ili na Aplikaciji, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, video, audio, fotografije, grafike, komentare, prijedloge, osobne podatke ili drugi materijal (zajednički, "Doprinosi"). Doprinosi mogu biti vidljivi drugim korisnicima Aplikacije i putem web stranica trećih strana. Kao takvi, svi Doprinosi koje prenesete mogu se smatrati nepovjerljivima i nevlasničkima. Kada stvorite ili učinite dostupnim bilo kakve Doprinose, time izjavljujete i jamčite da:

Svako korištenje Aplikacije u suprotnosti s gore navedenim krši ove Uvjete korištenja i može rezultirati, između ostalog, prekidom ili obustavom Vaših prava na korištenje Aplikacije.

10. LICENCA ZA DOPRINOSE

Objavljivanjem Vaših Doprinosa na bilo kojem dijelu Aplikacije ili činjenjem Doprinosa dostupnih Aplikaciji povezivanjem Vašeg računa Aplikacije s bilo kojim od Vaših računa društvenih mreža, automatski dajete, izjavljujete i jamčite da imate pravo dodijeliti nama neograničeno, neopozivo, stalno, neisključivo, prenosivo, besplatno, u potpunosti plaćeno, svjetsko pravo i licencu za korištenje, kopiranje, reprodukciju, otkrivanje, prodaju, preprodaju, objavljivanje, emitiranje, prenaslovljavanje, arhiviranje, pohranu, javno izvođenje, javno prikazivanje, preformuliranje, prevođenje, prenošenje, izvođenje (u cijelosti ili djelomično) i distribuiranje takvih Doprinosa (uključujući, bez ograničenja, Vašu sliku i glas) za bilo koju svrhu, komercijalnu, reklamnu, ili na neki drugi način te pripremati radove ili ugrađivati u druga djela, izvedene od takvih Doprinosa te dodjeljivati i ovlastiti pod-licence za gore navedeno. Korištenje i distribucija mogu se odvijati u bilo kojem medijskom formatu i putem bilo kojeg medijskog kanala.

Ova licenca će se primjenjivati na bilo koji oblik, medij ili tehnologiju koja je sada poznata ili kasnije razvijena, i uključuje našu upotrebu Vašeg imena, naziva tvrtke i naziva franšize, kako je primjenjivo, i bilo kojeg od zaštitnih znakova, znakova usluga, trgovačkih imena, logotipa, te osobne i komercijalne slike koje pružate. Odričete se svih moralnih prava u svojim Doprinosima i jamčite da moralna prava nisu na drugi način istaknuta u Vašim Doprinosima.

Ne tvrdimo nikakvo vlasništvo nad Vašim Doprinosima. Zadržavate puno vlasništvo nad svim svojim Doprinosima i sva prava intelektualnog vlasništva ili druga vlasnička prava povezana s Vašim Doprinosima. Nismo odgovorni za bilo kakve izjave ili izjave u Vašim Doprinosima koje ste dali u bilo kojem dijelu Aplikacije. Isključivo ste Vi odgovorni za svoje Doprinose Aplikaciji i izričito ste suglasni osloboditi nas svake odgovornosti i suzdržati se od bilo kakvog pravnog postupka protiv nas u vezi s Vašim Doprinosima.

Imamo pravo, prema našem isključivom i apsolutnom nahođenju, (1) urediti, redigirati ili na drugi način promijeniti bilo koji Doprinos; (2) ponovno kategorizirati sve Doprinose kako bi ih smjestili na prikladnija mjesta na Aplikaciji; i (3) unaprijed provjeriti ili izbrisati bilo koji Doprinos u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti. Nemamo obvezu nadzirati Vaše Doprinose.

11. SMJERNICE ZA RECENZIJE

Možemo Vam pružiti područja na Aplikaciji za ostavljanje recenzija ili ocjena. Kada objavljujete recenziju, morate se pridržavati sljedećih kriterija: (1) trebali biste imati iskustvo iz prve ruke s osobom/entitetom koji se recenzira; (2) Vaše recenzije ne bi trebale sadržavati uvredljive psovke ili uvredljiv, rasistički, uvredljiv jezik ili jezik mržnje; (3) Vaše recenzije ne smiju sadržavati diskriminirajuće reference na temelju vjere, rase, spola, nacionalnog podrijetla, dobi, bračnog statusa, seksualne orijentacije ili invaliditeta; (4) Vaše recenzije ne smiju sadržavati reference na nezakonite aktivnosti; (5) ne biste trebali biti povezani s konkurencijom ako objavljujete negativne recenzije; (6) ne biste trebali donositi nikakve zaključke o zakonitosti; (7) ne smijete objavljivati nikakve lažne ili obmanjujuće izjave; i (8) ne smijete organizirati kampanju koja potiče druge na objavljivanje recenzija, bilo pozitivnih ili negativnih.

Možemo prihvatiti, odbiti ili ukloniti recenzije prema vlastitom nahođenju. Nemamo nikakvu obvezu pregledavati recenzije ili brisati recenzije, čak i ako netko smatra recenzije nepoželjnima ili netočnima. Mi ne podržavamo recenzije i ne predstavljaju nužno naša mišljenja ili stavove bilo koje od naših podružnica ili partnera. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakav pregled ili za bilo kakve zahtjeve, obveze ili gubitke koji proizlaze iz bilo kojeg pregleda. Objavljivanjem recenzije dajete nam trajno, neekskluzivno, širom svijeta, besplatno, u potpunosti plaćeno, prenosivo i pod-licencirano pravo i licencu za reprodukciju, modificiranje, prevođenje, prijenos na bilo koji način, prikaz, izvođenje, i/ili distribuirati sav sadržaj koji se odnosi na recenzije.

12. LICENCA ZA MOBILNU APLIKACIJU

Ako Aplikaciji pristupite putem mobilne aplikacije, tada Vam dajemo opozivo, neisključivo, neprenosivo, ograničeno pravo da instalirate i koristite mobilnu aplikaciju na bežičnim elektroničkim uređajima koji su u Vašem vlasništvu ili pod Vašom kontrolom te da pristupite i koristite mobilne aplikacije na takvim uređajima strogo u skladu s odredbama i uvjetima ove licence za mobilne aplikacije sadržane u ovim Uvjetima korištenja. Ne smijete: (1) osim ako je dopušteno primjenjivim zakonom, dekompilirati, vršiti obrnuti inženjering, rastavljati, pokušavati izvesti izvorni kod ili dešifrirati aplikaciju; (2) izvršiti bilo kakve izmjene, prilagodbe, poboljšanja, prijevode ili izvedene radove iz aplikacije; (3) kršiti bilo koje važeće zakone, pravila ili propise u vezi s Vašim pristupom ili korištenjem aplikacije; (4) uklanjati, mijenjati ili prikrivati bilo koju obavijest o vlasništvu (uključujući bilo koju obavijest o autorskim pravima ili zaštitnim znakovima) koju smo objavili mi ili davatelji licence aplikacije; (5) koristiti aplikaciju za bilo koji pothvat stvaranja prihoda, komercijalno poduzeće ili drugu svrhu za koju nije dizajnirana ili namijenjena; (6) učiniti aplikaciju dostupnom putem mreže ili drugog okruženja koje omogućuje pristup ili korištenje više uređaja ili korisnika u isto vrijeme; (7) koristiti aplikaciju za izradu proizvoda, usluge ili softvera koji je, izravno ili neizravno, konkurentan ili na bilo koji način zamjenjuje aplikaciju; (8) koristiti aplikaciju za slanje automatiziranih upita bilo kojoj web stranici ili za slanje neželjene komercijalne e-pošte; ili (9) koristiti bilo koje vlasničke informacije ili bilo koje naše sučelje ili naše drugo intelektualno vlasništvo u dizajnu, razvoju, proizvodnji, licenciranju ili distribuciji bilo kojih aplikacija, dodataka ili uređaja za korištenje s aplikacijom.

Sljedeći uvjeti vrijede kada koristite mobilnu aplikaciju dobivenu iz Apple Storea ili Google Playa (svaki je "Distributer aplikacija") za pristup Aplikaciji: (1) licenca koja Vam je dana za našu mobilnu aplikaciju ograničena je ne-prenosiva licenca za korištenje aplikacije na uređaju koji koristi Apple iOS ili Android operativne sustave, ovisno o tome što je primjenjivo, i u skladu s pravilima korištenja navedenim u primjenjivim uvjetima pružanja usluge Distributera aplikacija; (2) odgovorni smo za pružanje bilo kakvih usluga održavanja i podrške u vezi s mobilnom aplikacijom kako je navedeno u odredbama i uvjetima ove licence za mobilnu aplikaciju sadržanu u ovim Uvjetima korištenja ili kako je na drugi način propisano primjenjivim zakonom, a Vi potvrđujete da svaki Distributer aplikacije nema nikakvu obvezu pružanja bilo kakvih usluga održavanja i podrške u vezi s mobilnom aplikacijom; (3) u slučaju da mobilna aplikacija nije u skladu s bilo kojim primjenjivim jamstvom, možete obavijestiti odgovarajućeg Distributera aplikacije, a Distributer aplikacije, u skladu sa svojim uvjetima i pravilima, može vratiti kupovnu cijenu, ako postoji i ako je plaćena za mobilnu aplikaciju, a u najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, Distributer aplikacije neće imati nikakvu drugu obvezu jamstva u vezi s mobilnom aplikacijom; (4) izjavljujete i jamčite da (i) se ne nalazite u zemlji koja je pod embargom vlade SAD-a ili koju je vlada SAD-a označila kao zemlju koja "podržava teroriste" i (ii) niste navedeni na popisu zabranjenih ili ograničenih stranaka vlade SAD-a; (5) morate se pridržavati primjenjivih uvjeta ugovora treće strane kada koristite mobilnu aplikaciju, npr. ako imate VoIP aplikaciju, tada ne smijete kršiti njihov ugovor o bežičnoj podatkovnoj usluzi kada koristite mobilnu aplikaciju; i (6) potvrđujete i slažete se da su Distributeri aplikacije treći korisnici odredbi i uvjeta u ovoj licenci za mobilne aplikacije sadržane u ovim Uvjetima korištenja, te da će svaki Distributer aplikacije imati pravo (i smatra se da je prihvatio pravo) za provedbu odredbi i uvjeta u ovoj licenci za mobilne aplikacije sadržane u ovim Uvjetima korištenja protiv vas kao treće strane korisnika iste.

13. DRUŠTVENE MREŽE

Kao dio funkcionalnosti Aplikacije, možete povezati Vaš račun s mrežnim računima koje imate kod pružatelja usluga trećih strana (svaki takav račun, "Račun treće strane") tako što ćete: (1) putem Aplikacije dati svoje podatke za prijavu Računa treće strane; ili (2) dopuštajući nam pristup Vašem Računu treće strane, kao što je dopušteno važećim odredbama i uvjetima koji reguliraju Vašu upotrebu svakog Računa treće strane. Izjavljujete i jamčite da nam imate pravo otkriti svoje podatke za prijavu na Račun treće strane i/ili nam dopustiti pristup Vašem Računu treće strane, a da pritom ne prekršite bilo koje odredbe i uvjete koji uređuju Vašu upotrebu primjenjivih Račun treće strane, i bez obvezivanja na plaćanje bilo kakvih naknada ili podvrgavanja bilo kakvim ograničenjima upotrebe koja nameće pružatelj usluge treće strane za Račun treće strane. Dopuštajući nam pristup bilo kojem Računu treće strane, razumijete da (1) možemo pristupiti, učiniti dostupnim i pohraniti (ako je primjenjivo) bilo koji sadržaj koji ste dostavili i pohranili na svom Računu treće strane ("Sadržaj društvenih mreža") tako da bude dostupan na i putem Aplikacije unutar Vašeg računa, uključujući bez ograničenja sve popise prijatelja i (2) možemo podnijeti i primiti od Vašeg Računa treće strane dodatne informacije u mjeri u kojoj ste obaviješteni kada se povežete svoj račun s Računom treće strane. Ovisno o Računima trećih strana koje odaberete i podložno postavkama privatnosti koje ste postavili na takvim Računima trećih strana, osobni podaci koje objavite na svojim Računima trećih strana mogu biti dostupni na i putem Vašeg računa na Aplikaciji. Imajte na umu da ako Račun treće strane ili povezana usluga postane nedostupna ili naš pristup takvom Računu treće strane ukine pružatelj usluga treće strane, Sadržaj društvene mreže možda više neće biti dostupan na i putem Aplikacije. Imat ćete mogućnost onemogućiti vezu između Vašeg računa na Aplikaciji i Vaših Računa trećih strana u bilo kojem trenutku. IMAJTE NA UMU DA JE VAŠ ODNOS S PRUŽATELJIMA USLUGA TREĆIH STRANA POVEZANIH S VAŠIM RAČUNIMA TREĆIH STRANA UREĐEN ISKLJUČIVO VAŠIM UGOVOROM(IMA) S TAKVIM PRUŽATELJIMA USLUGA TREĆIH STRANA. Ne trudimo se pregledati bilo koji Sadržaj društvenih mreža u bilo koju svrhu, uključujući, ali ne ograničavajući se na točnost, zakonitost ili nekršenje, i nismo odgovorni za bilo kakav Sadržaj društvenih mreža. Prihvaćate i slažete se da možemo pristupiti Vašem adresaru e-pošte povezanim s Računom treće strane i Vašem popisu kontakata pohranjenom na Vašem mobilnom uređaju ili tablet računalu isključivo u svrhu identifikacije i informiranja o onim kontaktima koji su se također registrirali za korištenje Aplikacije. Možete deaktivirati vezu između Aplikacije i Vašeg Računa treće strane tako da nas kontaktirate pomoću podataka za kontakt u nastavku ili putem postavki Vašeg računa (ako je primjenjivo). Pokušat ćemo izbrisati sve podatke pohranjene na našim poslužiteljima koji su dobiveni putem takvog Računa treće strane, osim korisničkog imena i slike profila koji se povezuju s Vašim računom.

14. PODNESCI

Prihvaćate i slažete se da sva pitanja, komentari, prijedlozi, ideje, povratne informacije ili druge informacije u vezi s Aplikacijom ("Podnesci") koje ste nam dali nisu povjerljivi i da će postati naše isključivo vlasništvo. Posjedovat ćemo isključiva prava, uključujući sva prava intelektualnog vlasništva te ćemo imati pravo na neograničeno korištenje i širenje ovih Podnesaka u bilo koju zakonitu svrhu, komercijalnu ili drugu, bez priznanja ili naknade Vama. Ovime se odričete svih moralnih prava na takve Podneske i jamčite da su svi takvi Podnesci originalni ili da imate pravo podnijeti takve Podneske. Suglasni ste da protiv nas neće postojati pravni lijek za bilo kakvu navodnu ili stvarnu povredu ili zlouporabu bilo kojeg vlasničkog prava u Vašim Podnescima.

15. WEB STRANICE I SADRŽAJ TREĆIH STRANA

Aplikacija može sadržavati ili možete biti preusmjereni preko Aplikacije na veze na druge web stranice ("Web stranice trećih strana") kao i članke, fotografije, tekst, grafiku, slike, dizajn, glazbu, zvuk, video, informacije, aplikacije, softver i drugi sadržaj ili stavke koje pripadaju ili potječu od trećih strana ("Sadržaj trećih strana"). Takve Web stranice trećih strana i Sadržaj trećih strana ne istražujemo, ne pratimo niti provjeravamo njihovu točnost, prikladnost ili cjelovitost i nismo odgovorni za Web stranice trećih strana kojima se pristupa putem Aplikacije ili bilo koji objavljeni Sadržaj trećih strana dostupan ili instaliran s Aplikacije, uključujući sadržaj, točnost, uvredljivost, mišljenja, pouzdanost, prakse privatnosti ili druga pravila ili sadržana na Web stranicama trećih strana ili u Sadržaju trećih strana. Uključivanje, povezivanje ili dopuštanje upotrebe bilo koje Web stranice treće strane ili bilo kojeg Sadržaja treće strane ne podrazumijeva njihovo odobrenje ili podršku s naše strane. Ako odlučite napustiti Aplikaciju i pristupiti Web stranicama trećih strana ili koristiti ili instalirati bilo koji Sadržaj trećih strana, činite to na vlastitu odgovornost i trebali biste biti svjesni da ovi Uvjeti korištenja više nisu mjerodavni. Trebali biste pregledati primjenjive uvjete i pravila, uključujući pravila privatnosti i prikupljanja podataka, za bilo koju web stranicu na koje idete s Aplikacije ili u vezi s bilo kojom aplikacijom koju koristite ili instalirate s Aplikacije. Sve kupnje koje obavite putem Web stranica trećih strana bit će putem drugih web stranica i od drugih tvrtki, a mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost u vezi s takvim kupnjama koje su isključivo između vas i odgovarajuće treće strane. Slažete se i prihvaćate da ne podržavamo proizvode ili usluge ponuđene na Web stranicama trećih strana i da ćete nas zaštititi od bilo kakve štete uzrokovane Vašom kupnjom takvih proizvoda ili usluga. Osim toga, nećete nas smatrati odgovornima za bilo kakve gubitke koje ste pretrpjeli ili štetu koju ste prouzročili u vezi ili na bilo koji način proizašle iz bilo kojeg Sadržaja treće strane ili bilo kakvog kontakta s Web stranicama trećih strana.

16. OGLAŠIVAČI

Oglašivačima dopuštamo prikazivanje njihovih oglasa i drugih informacija u određenim područjima Aplikacije, kao što su oglasi na bočnoj traci ili banner oglasi. Ako ste oglašivač, preuzimate punu odgovornost za sve oglase koje postavite na Aplikaciju i sve usluge koje se pružaju na Aplikaciji ili proizvode koji se prodaju putem tih oglasa. Nadalje, kao oglašivač, jamčite i izjavljujete da posjedujete sva prava i ovlasti za postavljanje oglasa na Aplikaciju, uključujući, ali ne ograničavajući se na, prava intelektualnog vlasništva, prava promidžbe i ugovorna prava. Mi osiguravamo prostor za postavljanje takvih oglasa i nemamo nikakav drugi odnos s oglašivačima.

17. UPRAVLJANJE APLIKACIJOM

Zadržavamo pravo, ali ne i obvezu, da: (1) nadziremo Aplikaciju zbog kršenja ovih Uvjeta korištenja; (2) poduzimamo odgovarajuće pravne radnje protiv bilo koga tko, prema našem vlastitom nahođenju, prekrši zakon ili ove Uvjete korištenja, uključujući, bez ograničenja, prijavu takvog korisnika tijelima za provođenje zakona; (3) prema vlastitom nahođenju i bez ograničenja, odbijemo, ograničimo pristup ili dostupnost ili onemogućimo (u mjeri u kojoj je to tehnološki izvedivo) bilo koji od Vaših Doprinosa ili bilo koji njegov dio; (4) prema vlastitom nahođenju i bez ograničenja, obavijesti ili odgovornosti, uklonimo s Aplikacije ili na drugi način onemogućimo sve datoteke i sadržaje koji su preveliki ili na bilo koji način opterećuju naše sustave; i (5) na drugi način upravljamo Aplikacijom tako da zaštitimo naša prava i imovinu te omogućimo pravilan rad Aplikacije.

18. POLITIKA PRIVATNOSTI

Stalo nam je do privatnosti i sigurnosti podataka. Pregledajte našu Politiku privatnosti: https://www.neverin.hr/politika-privatnosti/.

Korištenjem Aplikacije prihvaćate našu Politiku privatnosti koja je uključena u ove Uvjete korištenja. Imajte na umu da je Aplikacija smještena u Hrvatskoj. Ako pristupite Aplikaciji iz bilo koje druge regije svijeta sa zakonima ili drugim zahtjevima koji uređuju prikupljanje, korištenje ili otkrivanje osobnih podataka koji se razlikuju od važećih zakona u Hrvatskoj, tada daljnjim korištenjem Aplikacije prenosite svoje podatke u Hrvatsku te ste suglasni da se Vaši podaci prenesu i obrađuju u Hrvatskoj.

19. KRŠENJA AUTORSKIH PRAVA

Poštujemo prava intelektualnog vlasništva drugih. Ako smatrate da bilo koji materijal dostupan na ili putem Aplikacije krši bilo koje autorsko pravo koje posjedujete ili kontrolirate, odmah nas obavijestite koristeći podatke za kontakt navedene u nastavku ("Obavijest"). Kopija Vaše Obavijesti bit će poslana osobi koja je objavila ili pohranila materijal naveden u Obavijesti. Imajte na umu da u skladu s primjenjivim zakonom možete biti odgovorni za štetu ako u Obavijesti date lažne izjave. Stoga, ako niste sigurni da materijal koji se nalazi na Aplikaciji ili je povezan s njim krši Vaša autorska prava, razmislite o tome da prvo kontaktirate odvjetnika.

20. TRAJANJE I RASKID

Ovi Uvjeti korištenja ostat će na snazi i učinku dok koristite Aplikaciju. BEZ OGRANIČAVANJA BILO KAKVE DRUGE ODREDBE OVIH UVJETA KORIŠTENJA, ZADRŽAVAMO PRAVO DA, PO NAŠEM NAHOĐENJU I BEZ OBAVIJESTI ILI ODGOVORNOSTI, ZABRANIMO PRISTUP I KORIŠTENJE APLIKACIJE (UKLJUČUJUĆI BLOKIRAJUĆI ODREĐENE IP ADRESE), BILO KOJOJ OSOBI IZ BILO KOJEG RAZLOGA ILI BEZ RAZLOGA, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, KRŠENJE BILO KOJIH IZJAVA, JAMSTAVA ILI SPORA SADRŽANIH U OVIM UVJETIMA KORIŠTENJA ILI BILO KOJEG PRIMJENJIVOG ZAKONA ILI PROPISA. MOŽEMO PREKINUTI VAŠE KORIŠTENJE ILI SUDJELOVANJE NA APLIKACIJI ILI OBRISATI VAŠ RAČUN I SVE SADRŽAJE ILI INFORMACIJE KOJE STE OBJAVILI U BILO KOJE VRIJEME, BEZ UPOZORENJA, PO NAŠEM ISKLJUČIVOM NAHOĐENJU.

Ako prekinemo ili obustavimo Vaš račun iz bilo kojeg razloga, zabranjeno Vam je registrirati se i stvoriti novi račun pod svojim imenom, lažnim ili posuđenim imenom ili imenom bilo koje treće strane, čak i ako možda djelujete u ime treće strane. Uz ukidanje ili obustavu Vašeg računa, zadržavamo pravo poduzimanja odgovarajućih pravnih radnji, uključujući bez ograničenja traženje građanske, kaznene i sudske zabrane.

21. IZMJENE I PREKIDI

Zadržavamo pravo promijeniti, modificirati ili ukloniti sadržaj Aplikacije u bilo koje vrijeme ili iz bilo kojeg razloga prema vlastitom nahođenju bez prethodne obavijesti. Međutim, nemamo obvezu ažurirati bilo kakve informacije na našoj Aplikaciji. Također zadržavamo pravo na izmjenu ili ukidanje cijele ili dijela Aplikacije bez prethodne najave u bilo kojem trenutku. Nećemo biti odgovorni Vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, promjenu cijene, obustavu ili prekid Aplikacije.

Ne možemo jamčiti da će Aplikacija biti dostupna u svakom trenutku. Možemo se susresti s hardverskim, softverskim ili drugim problemima ili trebati izvršiti održavanje vezano uz Aplikaciju, što može rezultirati prekidima, kašnjenjima ili pogreškama. Zadržavamo pravo promijeniti, revidirati, ažurirati, obustaviti, prekinuti ili na drugi način modificirati Aplikaciju u bilo koje vrijeme ili iz bilo kojeg razloga bez obavijesti. Suglasni ste da nemamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili neugodnosti uzrokovane Vašom nemogućnošću pristupa ili korištenju Aplikacije tijekom bilo kakvog zastoja ili prekida u radu Aplikacije. Niti jedna stavka u ovim Uvjetima korištenja neće se tumačiti tako da nas obvezuje da održavamo i podržavamo Aplikaciju ili da dostavljamo ispravke, ažuriranja ili izdanja u vezi s tim.

22. MJERODAVNO PRAVO

Ovi uvjeti uređeni su i tumačeni u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, a uporaba Konvencije Ujedinjenih naroda o ugovorima za međunarodnu prodaju robe je izričito isključena. Ako je Vaše uobičajeno boravište u EU, a potrošač ste, dodatno posjedujete zaštitu koju Vam pružaju obvezujuće odredbe zakona Vaše zemlje prebivališta. Tvrtka NEVERIN, vl. Alen Šterpin i Vi ste suglasni podvrgnuti se neisključivoj nadležnosti suda u Zagrebu, što znači da možete podnijeti zahtjev za obranu svojih prava na zaštitu potrošača u vezi s ovim Uvjetima korištenja u Republici Hrvatskoj ili u zemlji EU-a u kojoj imate boravište.

23. RJEŠAVANJE SPOROVA

Neformalni pregovori

Kako bismo ubrzali rješavanje i kontrolirali troškove bilo kojeg spora ili potraživanja u vezi s ovim Uvjetima korištenja (svaki "Spor" i zajedno, "Sporovi") pokrenuti ili od vas ili od nas (pojedinačno, "Strana" i zajedno, "Strane"), Strane su suglasne da će najprije neformalno pokušati pregovarati o bilo kojem Sporu (osim onih Sporova koji su izričito navedeni u nastavku) najmanje trideset (30) dana prije pokretanja arbitraže. Takvi neformalni pregovori započinju nakon pisane obavijesti jedne Stranke drugoj Stranci.

Obvezujuća arbitraža

Sve sporove koji proizlaze iz odnosa između Strana ovog ugovora rješavat će jedan arbitar koji će biti izabran u skladu s Arbitražom i internim pravilima Europskog arbitražnog suda koji je dio Europskog centra za arbitražu sa sjedištem u Strasbourgu, i koji su na snazi u vrijeme podnošenja zahtjeva za arbitražu, a čije usvajanje ove klauzule predstavlja prihvaćanje. Sjedište arbitraže je Republika Hrvatska. Jezik postupka je hrvatski. Mjerodavno je hrvatsko pravo materijalnog prava.

Ograničenja

Strane su suglasne da će svaka arbitraža biti ograničena na Spor između Strana pojedinačno. U punoj mjeri dopuštenoj zakonom, (a) arbitraža se ne smije spajati s bilo kojim drugim postupkom; (b) nema prava niti ovlasti da se bilo koji Spor rješava na temelju zajedničke tužbe ili da se koriste postupci grupne tužbe; i (c) nema prava niti ovlasti da se bilo koji Spor pokrene u navodnom zastupničkom svojstvu u ime opće javnosti ili bilo koje druge osobe.

Iznimke od neformalnih pregovora i arbitraže

Strane su suglasne da sljedeći Sporovi ne podliježu gore navedenim odredbama koje se odnose na neformalne pregovore i obvezujuću arbitražu: (a) bilo koji Sporovi kojima se nastoji provesti ili zaštititi ili koji se tiču valjanosti bilo kojeg prava intelektualnog vlasništva Strane; (b) bilo koji Spor vezan uz ili proizašao iz navoda o krađi, piratstvu, narušavanju privatnosti ili neovlaštenom korištenju; i (c) svaki zahtjev za mjeru zabrane. Ako se utvrdi da je ova odredba nezakonita ili neprovediva, tada nijedna Strana neće odlučiti arbitrirati bilo koji Spor koji spada u dio ove odredbe za koji se utvrdi da je nezakonit ili neprovediv, a o takvom će Sporu odlučivati nadležni sud unutar sudova navedenih za gore navedenoj nadležnosti, a Strane su suglasne podvrgnuti se osobnoj nadležnosti tog suda.

24. ISPRAVCI

Na Aplikaciji mogu postojati informacije koje sadrže tipografske pogreške, netočnosti ili propuste, uključujući opise, cijene, dostupnost i razne druge informacije. Zadržavamo pravo ispraviti sve pogreške, netočnosti ili propuste te promijeniti ili ažurirati informacije na Aplikaciji u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

25. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Podaci u Aplikaciji služe samo u opće informativne svrhe. Sve informacije o Aplikaciji dane su u dobroj vjeri, međutim ne dajemo nikakva zastupanja niti jamstva bilo koje vrste, izričita ili podrazumijevana, u vezi s točnošću, primjerenošću, valjanošću, pouzdanošću, dostupnošću ili potpunošću bilo kojih informacija u Aplikaciji. NI POD KOJIM OKOLNOSTIMA NEĆEMO IMATI NIKAKVU ODGOVORNOST PREMA VAMA ZA BILO KAKAV GUBITAK ILI ŠTETU BILO KOJE VRSTE NASTALA KAO REZULTAT UPOTREBE APLIKACIJE ILI OSLANJANJA NA BILO KOJE INFORMACIJE PRUŽENE U APLIKACIJI. VAŠE KORIŠTENJE APLIKACIJE TE VAŠE OSLANJANJE NA BILO KOJU INFORMACIJU U APLIKACIJI JE ISKLJUČIVO NA VAŠU ODGOVORNOST.

APLIKACIJA SE PRUŽA NA OSNOVI KAKVA JEST ("AS-IS") I KAKVA JE DOSTUPNA ("AS-AVAILABLE"). SLAŽETE SE DA KORISTITE APLIKACIJU I NAŠE USLUGE NA VLASTITU ODGOVORNOST. U NAJVEĆOJ MJERI DOPUŠTENOJ ZAKONOM, ODRIČEMO SE SVIH JAMSTAVA, IZRIČITIH ILI POSREDNIH, U VEZI S APLIKACIJOM I KORIŠTENJEM APLIKACIJE, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, POSREDNA JAMSTVA PRODAJE, PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU I NEKRŠENJA PRAVA. NE DAJEMO NIKAKVA JAMSTVA ILI IZJAVE O TOČNOSTI ILI POTPUNOSTI SADRŽAJA APLIKACIJE ILI SADRŽAJA BILO KOJIH WEB STRANICA POVEZANIH NA APLIKACIJU I NEĆEMO PREUZETI NIKAKVU ODGOVORNOST ILI ODGOVORNOST ZA (1) BILO KAKVE POGREŠKE, GREŠKE ILI NETOČNOSTI SADRŽAJA I MATERIJALA, (2) OSOBNE OZLJEDE ILI ŠTETE NA IMOVINI, BILO KOJE VRSTE, KOJA JE REZULTAT VAŠEG PRISTUPA I KORIŠTENJA APLIKACIJE, (3) BILO KAKVOG NEOVLAŠTENOG PRISTUPA ILI KORIŠTENJA NAŠIH SIGURNIH POSLUŽITELJA I/ILI SVIH OSOBNIH PODATAKA I/ILI FINANCIJSKIH PODATAKA POHRANJENIH U NJEMU, (4) BILO KAKVE PREKIDE ILI PRESTANAK PRIJENOSA NA ILI S APLIKACIJE, (5) BILO KAKVE BUGOVE, VIRUSE, TROJANSKE KONJE ILI SLIČNO KOJI SE MOGU PRENIJETI NA ILI PREKO APLIKACIJE OD STRANE BILO KOJE TREĆE STRANE I/ILI (6) BILO KAKVE POGREŠKE ILI PROPUSTE U BILO KOJEM SADRŽAJU I MATERIJALU ILI ZA BILO KOJI GUBITAK ILI ŠTETU BILO KOJE VRSTE NASTALE KAO REZULTAT KORIŠTENJA BILO KOJEG SADRŽAJA OBJAVLJENOG, PRENOSENOG ILI NA DRUGI NAČIN DOSTUPNOG PUTEM APLIKACIJE. NE JAMČIMO, POTVRĐUJEMO NITI PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA BILO KOJI PROIZVOD ILI USLUGU KOJU REKLAMIRA ILI NUDI TREĆA STRANA PUTEM APLIKACIJE, BILO KOJE WEB STRANICE S POVEZNICOM ILI BILO KOJE WEB STRANICE ILI MOBILNE APLIKACIJE PRIKAZANE NA BILO KOJEM BANNERU ILI DRUGOM NAČINU OGLAŠAVANJA, MI NEĆEMO BITI STRANA KOJA ĆE NA BILO KOJI NAČIN BITI ODGOVORNA ZA NADZIRANJE BILO KAKVE TRANSAKCIJE IZMEĐU VAS I BILO KOJIH DAVATELJA PROIZVODA ILI USLUGA TREĆE STRANE. KAO I KOD KUPNJE PROIZVODA ILI USLUGE PUTEM BILO KOJEG MEDIJA ILI U BILO KOJEM OKRUŽENJU, TREBATE DOBRO PROSUDITI I BITI OPREZNI.

26. OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI

NI U KOJEM SLUČAJU MI ILI NAŠI DIREKTORI, ZAPOSLENICI ILI AGENTI NEĆEMO BITI ODGOVORNI VAMA ILI BILO KOJOJ TREĆOJ STRANI ZA BILO KAKVU IZRAVNU, NEIZRAVNU, POSLJEDIČNU, EKSEMPLARNU, SLUČAJNU, POSEBNU ILI KAZNENU ŠTETU, UKLJUČUJUĆI GUBITAK DOBITI, GUBITAK PRIHODA, GUBITAK PODATAKA ILI DRUGE ŠTETE KOJE PROIZLAZE VAŠIM KORIŠTENJEM APLIKACIJE, ČAK I AKO SMO BILI UPOZORENI O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. BEZ OBZIRA NA SVE SUPROTNO ŠTO JE OVDJE SADRŽANO, NAŠA ODGOVORNOST PREMA VAMA ZA BILO KOJI UZROK I BEZ OBZIRA NA OBLIK POSTUPKA, SVAKO ĆE BITI OGRANIČENA NA IZNOS KOJI STE NAM PLAĆALI, AKO GA IMA, TIJEKOM RAZDODBLJA OD ŠEST (6) MJESECI PRIJE NASTANKA BILO KAKVOG UZROKA POSTUPKA. ODREĐENI MEĐUNARODNI ZAKONI NE DOPUŠTAJU OGRANIČENJA POSREDNIH JAMSTAVA ILI ISKLJUČENJE ILI OGRANIČENJE ODREĐENIH ŠTETA. AKO SE OVI ZAKONI PRIMJENJUJU NA VAS, NEKA ILI SVA GORE NAVEDENA ODRICANJA OD ODGOVORNOSTI ILI OGRANIČENJA MOŽDA SE NE PRIMJENJUJU NA VAS I MOŽETE IMATI DODATNA PRAVA.

27. ODŠTETA

Slažete se da ćete nas braniti, obeštetiti i zaštititi nas, uključujući naše podružnice i sve naše službenike, agente, partnere i zaposlenike, od i protiv bilo kakvog gubitka, štete, odgovornosti, potraživanja ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetničke naknade i troškove, koje je napravila treća strana zbog: (1) korištenja Aplikacije; (2) kršenja ovih Uvjeta korištenja; (3) bilo kakvog kršenja Vaših izjava i jamstava navedenih u ovim Uvjetima korištenja; (4) Vašeg kršenja prava treće strane, uključujući, ali ne ograničavajući se na prava intelektualnog vlasništva; ili (5) bilo kakvog otvorenog štetnog djelovanja prema bilo kojem drugom korisniku Aplikacije s kojim ste se povezali putem Aplikacije. Bez obzira na prethodno navedeno, zadržavamo pravo, o Vašem trošku, preuzeti isključivu obranu i kontrolu nad bilo kojim pitanjem za koje se od vas traži da nas obeštetite, a Vi pristajete surađivati, o Vašem trošku, u našoj obrani od takvih zahtjeva. Uložit ćemo razumne napore kako bismo vas obavijestili o bilo kojoj takvoj tužbi, radnji ili postupku koji je predmet ove naknade štete nakon što za to saznamo.

28. KORISNIČKI PODACI

Čuvat ćemo određene podatke koje prenesete na Aplikaciju u svrhu upravljanja performansama Aplikacije, kao i podatke koji se odnose na Vaše korištenje Aplikacije. Iako provodimo redovite rutinske sigurnosne kopije podataka, Vi ste isključivo odgovorni za sve podatke koje prenosite ili koji se odnose na bilo koju aktivnost koju ste poduzeli korištenjem Aplikacije. Suglasni ste da nećemo snositi nikakvu odgovornost prema Vama za bilo kakav gubitak ili oštećenje takvih podataka, te se ovime odričete bilo kakvog prava na tužbu protiv nas koja proizlazi iz bilo kakvog gubitka ili oštećenja takvih podataka.

29. ELEKTRONIČKE KOMUNIKACIJE, TRANSAKCIJE I POTPISI

Posjećivanje Aplikacije, slanje e-pošte i ispunjavanje online obrazaca čine elektroničku komunikaciju. Pristajete na primanje elektroničkih komunikacija i suglasni ste da svi ugovori, obavijesti, objave i druge komunikacije koje Vam pružamo elektronički, putem e-pošte i na Aplikaciji, zadovoljavaju sve zakonske uvjete da takva komunikacija bude u pisanom obliku. OVIM PRISTAJETE NA UPOTREBU ELEKTRONIČKIH POTPISA, UGOVORA, NARUDŽBA I DRUGIH ZAPISA TE NA ELEKTRONIČKU DOSTAVU OBAVIJESTI, POLITIKA I ZAPISA O TRANSAKCIJAMA POKRENUTIH ILI DOVRŠENIH OD STRANE NAS ILI PUTEM APLIKACIJE. Ovime se odričete bilo kakvih prava ili zahtjeva prema bilo kojim statutima, propisima, pravilima, uredbama ili drugim zakonima u bilo kojoj jurisdikciji koji zahtijevaju izvorni potpis ili dostavu ili zadržavanje neelektroničkih zapisa, ili na plaćanja na bilo kojim dugim sredstvima osim elektroničkih.

30. RAZNO

Ovi Uvjeti korištenja i sva pravila ili radna pravila koja smo objavili na Aplikaciji ili u vezi s Aplikacijom čine cjelokupni ugovor i razumijevanje između vas i nas. Naš neuspjeh da ostvarimo ili provedemo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uvjeta korištenja neće se smatrati odricanjem od takvog prava ili odredbe. Ovi Uvjeti korištenja vrijede u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom. Neka ili sva naša prava i obveze možemo prenijeti drugima u bilo kojem trenutku. Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak, štetu, kašnjenje ili propust u djelovanju uzrokovan bilo kojim uzrokom izvan naše razumne kontrole. Ako se za bilo koju odredbu ili dio odredbe ovih Uvjeta korištenja utvrdi da je nezakonita, ništavna ili neprovediva, ta se odredba ili dio odredbe smatra odvojivom od ovih Uvjeta korištenja i ne utječe na valjanost i provedivost preostalih odredbi. Ne postoji zajedničko ulaganje, partnerstvo, zapošljavanje ili agencijski odnos stvoren između vas i nas kao rezultat ovih Uvjeta korištenja ili korištenja Aplikacije. Slažete se da se ovi Uvjeti korištenja neće tumačiti protiv nas na temelju toga što smo ih sastavili. Ovime se odričete svih obrana koje biste mogli imati na temelju elektroničkog oblika ovih Uvjeta korištenja i nepostojanja potpisa stranaka za izvršenje ovih Uvjeta korištenja.

31. KONTAKTIRAJTE NAS

Kako biste riješili pritužbu u vezi sa Aplikacijom ili dobili dodatne informacije o korištenju Aplikacije, kontaktirajte nas na:

Ovi uvjeti korištenja izrađeni su pomoću Termlyjevog Terms and Conditions generatora.