Politika privatnosti

Neverin.hr poštuje privatnost svojih korisnika i čitatelja portala. Vaše podatke Neverin.hr neće davati na uvid trećoj strani.

Neverin.hr može prikupljati podatke o korisnicima dobivenih tijekom korištenja Neverin.hr servisa i usluga u skladu sa zakonom, a sve u svrhu prikupljanja informacija kojima bi se poboljšao portal i kako bi se njegovi sadržaji usmjerili i prilagodili publici. Sustav za oglašavanje i društvene mreže, također mogu prikupljati i koristiti podatke korisnika u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva.

Video i foto materijali koje nam korisnici dostave putem jednog od sredstva komunikacije, Neverin.hr može slobodno koristiti u skladu s uvjetima korištenja objavljenim na ovoj stranici te pritom javno navesti ime autora, osim ako to nije drugačije dogovoreno.

Sigurnost

Svi servisi i usluge Neverin.hr dostupni su putem kriptiranog HTTPS protokola. HTTPS protokol čuva podatke svakog posjetitelja i daje mu integritet, tako da ih nitko ne može mijenjati ili pročitati ono što se šalje.

Newsletter

Pretplatom na Newsletter, korisnik daje suglasnost da ga se kontaktira putem sredstva elektroničke komunikacije te da prima materijalne obavijesti ili obavijesti vezane za promotivne aktivnosti Neverin.hr portala. Korisnik se u svakom trenutku može odjaviti s Newsletter liste kontaktom na [javascript protected email address]

Društvene mreže

Kontaktirati nas možete na društvenim mrežama: Facebooku, Instagramu, Twitteru, WhatsAppu i Viberu. Vaše podatke koje vidimo prilikom kontaktiranja, korisit ćemo u svrhu ispunjenja zahtjeva korisnika.

E-mail

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja zahtjeva korisnika.

Izmjene pravila

Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja, politiku privatnosti i politiku kolačića te se smatra da su korištenjem svih sadržaja i usluga Neverin.hr portala u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja i da su ih razumjeli u cijelosti.