Impressum

Dobrodošli na Neverin.hr, meteorološki servis za područje Hrvatske!

Riječ osnivača

Mi smo zaljubljenici u meteorologiju koji svakodnevno prate vrijeme i vremensku prognozu. Naš bi život bio nezamisliv bez pogleda u nebo, ali i u prognostičke karte. Pratiti vrijeme i pisati o tome za nas nije posao, već užitak i potreba.

Ulažemo veliki angažman i trud kako bi što objektivnije pisali o vremenu i pružali kvalitetne informacije. Želimo pokriti cijeli teritorij Hrvatske, čak i manje nastanjene dijelove s deficitom meteoroloških podataka.

Podatke o vremenu želimo prikazati kvalitetno, koristeći interaktivne mape i grafove, koji su već prepoznati od strane čitatelja, bilo prosječnog korisnika ili stručnjaka.

Zalagat ćemo se za daljnji razvoj meteorologije u Hrvatskoj, umrežavanja meteoroloških postaja, postavljanje radara na Jadranu, izradu domaćih meteoroloških aplikacija, razvoju preciznijih i dugoročnijih prognoza.

Zahvaljujemo se svima koji podržavaju naš rad, posebice našim čitateljima koji nam šalju fotografije meteoroloških događaja i dijele naše objave na društvenim mrežama.

Šaljite nam vaše video i foto materijale. Hvala što nas pratite i čitate. Podržite nas i dijelite nas dalje,

Alen Šterpin

Urednici

Alen Šterpin
Alen Šterpin, osnivač, rođen je 1992. godine u Pazinu. Diplomirao je u Zagrebu na PMF-u 2016. godine na temu Priprema meteoroloških prognostičkih karata u programskom jeziku Python. Danas radi u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi kao nastavnik fizike i informatike.
Toni Lovnički
Toni Lovnički rođen je u Ogulinu. Meteorologijom se bavi već više od 15 godina. Ima i vodi svoju meteorološku postaju u rodnom Ogulinu te redovito prati vrijeme i klimu. Osim meteorologije voli i medicinu. Po struci je prvostupnik radiološke tehnologije i radi u jednoj zagrebačkoj bolnici.
NEVERIN, obrt za računalne i informacijske djelatnosti i trgovinu, vl. ALEN ŠTERPIN