Impressum

Dobrodošli na Neverin.hr, meteorološki servis za područje Hrvatske!

NEVERIN, obrt za računalne i informacijske djelatnosti i trgovinu, vl. ALEN ŠTERPIN

Adresa: Mošćenička ulica 2, 10000 Zagreb

E-mail: [email protected]

Telefon: 091 7937 418

OIB: 39580110541

Riječ osnivača

Mi smo zaljubljenici u meteorologiju koji svakodnevno prate vrijeme i vremensku prognozu. Naš bi život bio nezamisliv bez pogleda u nebo, ali i u prognostičke karte. Pratiti vrijeme i pisati o tome za nas nije posao, već užitak i potreba.

Ulažemo veliki angažman i trud kako bi što objektivnije pisali o vremenu i pružali kvalitetne informacije. Želimo pokriti cijeli teritorij Hrvatske, čak i manje nastanjene dijelove s deficitom meteoroloških podataka.

Podatke o vremenu želimo prikazati kvalitetno, koristeći interaktivne mape i grafove, koji su već prepoznati od strane čitatelja, bilo prosječnog korisnika ili stručnjaka.

Zalagat ćemo se za daljnji razvoj meteorologije u Hrvatskoj, umrežavanja meteoroloških postaja, postavljanje radara na Jadranu, izradu domaćih meteoroloških aplikacija, razvoju preciznijih i dugoročnijih prognoza.

Zahvaljujemo se svima koji podržavaju naš rad, posebice našim čitateljima koji nam šalju fotografije meteoroloških događaja i dijele naše objave na društvenim mrežama.

Šaljite nam vaše video i foto materijale. Hvala što nas pratite i čitate. Podržite nas i dijelite nas dalje,

Alen Šterpin