Impressum

Dobrodošli na Neverin.hr, meteorološki servis za područje Hrvatske!

Riječ osnivača

Mi smo veliki zaljubljenici u meteorologiju koji svakodnevno prate vrijeme i vremensku prognozu. Naš bi život bio nezamisliv bez pogleda u nebo, ali i u prognostičke karte. Pratiti vrijeme i pisati o tome za nas nije posao, već užitak i potreba.

Ulažemo veliki angažman i trud kako bi što objektivnije pisali o vremenu i pružali kvalitetne informacije. Želimo pokriti cijeli teritorij Hrvatske, čak i manje nastanjene dijelove s deficitom meteoroloških podataka.

Podatke o vremenu želimo prikazati kvalitetno, koristeći interaktivne mape i grafove, koji su već prepoznati od strane čitatelja, bilo prosječnog korisnika ili stručnjaka.

Zalagat ćemo se za daljnji razvoj meteorologije u Hrvatskoj, umrežavanja meteoroloških postaja, postavljanje radara na Jadranu, izradu domaćih meteoroloških aplikacija, razvoju preciznijih i dugoročnijih prognoza te još mnogočega drugog.

Zahvaljujemo se svima koji podržavaju naš rad, posebice našim čitateljima koji nam šalju fotografije meteoroloških događaja i dijele naše objave na društvenim mrežama.

Šaljite nam vaše video i foto materijale. Hvala što nas pratite i čitate. Podržite nas i dijelite nas dalje,

Alen Šterpin

Urednici

Alen Šterpin
Alen Šterpin, osnivač, rođen je 1992. godine u Pazinu. Diplomirao je u Zagrebu na PMF-u 2016. godine na temu Priprema meteoroloških prognostičkih karata u programskom jeziku Python. Danas radi u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi kao nastavnik fizike i informatike.
Toni Lovnički
Toni Lovnički rođen je u Ogulinu. Meteorologijom se bavi već više od 15 godina. Ima i vodi svoju meteorološku postaju u rodnom Ogulinu te redovito prati vrijeme i klimu. Osim meteorologije voli i medicinu. Po struci je prvostupnik radiološke tehnologije i radi u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Neverin.hr

Usluge

Postavi meteorološku postaju

Meteorološka postaja

Povoljno do meteorološke postaje!

Već imate meteorološku postaju? Besplatno se priključite! Kontaktirajte nas.

Oglašavanje na Neverin.hr

Oglas

Povoljno se oglašavajte!

Nudimo Vam mogućnost oglašavanje Vaših proizvoda i usluga na našoj web lokaciji.