Vremenska prognoza za Hrvatsku

Neverin.hr
Neverin.hr ・ Prije 7 sati
Srijeda 17.07.
Srijeda Prevladavat će vedro vrijeme, ali poslijepodne će u većem dijelu zemlje biti male do umjerene naoblake. Navečer je na krajnjem sjeveru kontinenta moguća lokalna nestabilnost. Na kopnu vjetar uglavnom slab istočnih smjerova. U jutarnjim satima na moru će još puhati umjerena bura koja će tijekom dana okrenuti na umjeren do jak vjetar zapadnih smjerova. Minimalna temperatura zraka u unutrašnjosti između 11 i 17°C, a na Jadranu od 19 do 24°C. Najviša dnevna kretat će se između 25 i 30°C.

Četvrtak 18.07.
Četvrtak U Dalmaciji se očekuje umjereno, a drugdje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. Na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti biti će povremenih pljuskova s grmljavinom, a poslijepodne oni mogu biti i izraženiji. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, a na Jadranu će biti umjeren zapadnih smjerova. Najniža jutarnja temperatura zraka između 14 i 20°C na kopnu te od 19 do 24°C na moru. Najviša dnevna očekuje se između 24 i 29°C.

Petak 19.07.
Petak Umjereno do pretežno oblačno uz sunčana razdoblja. U Slavoniji, gorju i Zagori postoji vjerojatnost za pojavu grmljavinskih pljuskova. Vjetar slab, a tijekom dana na moru prolazno pojačan zapadni i jugozapadni. Temperature zraka bez veće promjene u odnosu na prethodni dan.

Detaljnu desetodnevnu vremensku prognozu za vašu lokaciju potražite u tražilici pri vrhu stranice.