Vremenska prognoza za Hrvatsku

Neverin.hr
Neverin.hr ・ Prije 2 sata
Ponedjeljak 20.05.
Ponedjeljak Prevladavat će djelomice sunčano i nestabilno vrijeme. Oblačnije će biti na sjevernom Jadranu i u gorskom području gdje će kiša i pljuskovi biti najčešća pojava, a povremene će kiše biti i na ostatku Jadrana, dok će u poslijepodnevnim satima lokalnih pljuskova biti u unutrašnjosti Hrvatske. Ujutro će u unutrašnjosti ponegdje biti magle. U unutrašnjosti će zapuhati umjeren, prema večeri ponegdje i jak jugozapadnjak, osobito na sjeverozapadu te u gorju. Na Jadranu će puhati umjereni jugozapadnjak i jugo. Jutarnje temperature zraka od 7 do 12°C, na Jadranu od 12 do 17°C. Najviše dnevne većinom od 17 do 22°C, hladnije na sjevernom Jadranu te u gorju.

Utorak 21.05.
Utorak Na sjevernom Jadranu i gorju od jutra oblačnije uz mogućnost za povremenu kišu ili grmljavinski pljusak. Na ostatku Hrvatske u početku djelomice sunčano, a tijekom dana će uz umjeren razvoj oblaka ponegdje biti grmljavinskih pljuskova. Puhat će umjeren jugozapadni vjetar, u gorju ponegdje i jak. Na Jadranu će puhati većinom umjereno, prema kraju dana ponegdje i jako jugo. Jutarnje temperature zraka od 6 do 13°C u unutrašnjosti te od 12 do 16°C na Jadranu. Najviše dnevne vrijednosti većinom od 17 do 22°C, hladnije na sjevernom Jadranu te u gorju.

Srijeda 22.05.
Srijeda Očekuje se promjenjivo oblačno vrijeme, u prvom dijelu dana ponegdje uz manje količine kiše. Poslijepodne se očekuje više sunčanih razdoblja, osobito na Jadranu, dok će u unutrašnjosti i dalje biti lokalnih grmljavinskih pljuskova. Puhat će umjeren jugozapadni vjetar, na Jadranu umjereno jugo. Prema kraju dana vjetar će oslabjeti. Temperature zraka bez veće promjene ili malo više.

Detaljnu desetodnevnu vremensku prognozu za vašu lokaciju potražite u tražilici pri vrhu stranice.