Vremenska prognoza za Hrvatsku

Neverin.hr
Neverin.hr ・ 29.03.2020. u 21:44 h
Ponedjeljak 30.03.
Ponedjeljak

Na moru umjereno, a na kopnu i pretežno oblačno sa sunčanim razdobljima. Poslijepodne u Gorskom kotaru može pasti vrlo malo snijega, a u zaleđu srednje Dalmacije kiše. U unutrašnjosti će zapuhati umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na sjevernom i srednjem Jadranu jaka i olujna bura koja će se dokraja dana proširiti na čitavu obalu. Minimalna temperatura zraka između 1 i 8°C na kopnu te od 7 do 14°C na moru. Najviša dnevna od 5°C u gorju do 12°C na istoku, a na Jadranu se očekuje između 12°C na sjevernom i 20°C na južnom dijelu.

Utorak 31.03.
Utorak

Prevladavat će umjereno i pretežno oblačno vrijeme uz više sunčana vremena u središnjim i istočnim kopnenim predjelima te na sjevernom Jadranu. Ujutro i prijepodne malo kiše može pasti u Posavini, dok je u gorju moguće stvaranje i tanjeg snježnog pokrivača. Prema večeri pljuskovi kiše izgledni su u Dalmaciji gdje nakratko može i zagrmjeti. Na kopnu će puhati slab i umjeren sjeveroistočni vjetar, dok će na moru biti umjerene i jake, a u podvelebitskom primorju i olujne bure. Temperatura zraka u gorju će se kretati oko -2°C, a u ostatku unutrašnjosti između 2 i 8°C te od 6°C na sjevernom do 14°C na južnom Jadranu.

Srijeda 01.04.
Srijeda

Atmosfera će se potpuno stabilizirati, pa se u većem dijelu Hrvatske očekuje pretežno sunčano i stabilno vrijeme, osim na jugu gdje još može pasti malo kiše. Umjeren sjeveroistočnjak i dalje će puhati u unutrašnjosti, a jaka i olujna bura na Jadranu. Najniža temperatura zraka u unutrašnjosti od -6 do 2°C, a na Jadranu između 2 i 7°C. Dnevne vrijednosti kretat će se između 3 i 9°C na kopnu te oko 9°C na moru.

Detaljnu desetodnevnu vremensku prognozu za vašu lokaciju potražite u tražilici pri vrhu stranice.

Usluge

Postavi meteorološku postaju

Meteorološka postaja

Povoljno do meteorološke postaje!

Već imate meteorološku postaju? Besplatno se priključite! Kontaktirajte nas.

Oglašavanje na Neverin.hr

Oglas

Povoljno se oglašavajte!

Nudimo Vam mogućnost oglašavanje Vaših proizvoda i usluga na našoj web lokaciji.