Vremenska prognoza za Hrvatsku

Neverin.hr
Neverin.hr ・ Prije 2 sata
Utorak 19.03.
Utorak Prevladavat će pretežno oblačno vrijeme povremeno s kišom, dok će u gorskom dijelu Hrvatske iznad 500 metara padati snijeg. Više će oborina biti u Dalmaciji, osobito u središnjem dijelu gdje su mogući i izraženiji grmljavinski pljuskovi. U zapadnom dijelu unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu u drugom se dijelu dana očekuje smirivanje vremena i postupno razvedravanje sa sjeverozapada. U unutrašnjosti će puhati umjeren sjeveroistočni vjetar, a na većem dijelu Jadrana umjerena i jaka bura, dok će samo na krajnjem jugu puhati jugo. U podvelebitskom primorju bura će imati i orkanske udare. Jutarnje temperature zraka od 0 do 5°C, na Jadranu od 5 do 14°C. Najviše dnevne u unutrašnjosti većinom od 7 do 10°C, u gorju niže, a na Jadranu od 9 do 16°C.

Srijeda 20.03.
Srijeda U središnjoj Hrvatskoj, sjevernom i srednjem Jadranu prevladavat će pretežno sunčano vrijeme. Oblačnije će biti u Slavoniji te na jugu Dalmacije gdje je u prvom dijelu dana još moguće malo kiše, dok će se poslijepodne i tamo postupno razvedriti. Puhat će umjeren sjeveroistočni vjetar, na Jadranu umjerena i jaka bura, u podvelebitskom primorju i olujna. Minimalne temperature zraka od -1 do 4°C, na Jadranu od 3 na sjeveru do 13°C na jugu. Najviše dnevne vrijednosti u unutrašnjosti od 10 do 13°C, u gorju nešto niže, a na Jadranu većinom od 12 do 16°C.

Četvrtak 21.03.
Četvrtak Prevladavat će pretežno sunčano, u većem dijelu Hrvatske i vedro vrijeme. U unutrašnjosti će puhati slab sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena, ponegdje još i jaka bura, prema kraju dana u slabljenju. Jutro u unutrašnjosti hladno uz mraz i minimalnu temperaturu između -4 i 1°C, a na Jadranu od 1 do 10°C. Najviše dnevne vrijednosti očekuju se u unutrašnjosti od 12 do 15°C, a na Jadranu od 14 do 18°C, u Zagori i malo više.

Detaljnu desetodnevnu vremensku prognozu za vašu lokaciju potražite u tražilici pri vrhu stranice.