Vremenska prognoza za Hrvatsku

Neverin.hr
Neverin.hr ・ Prije 14 sati
Četvrtak 22.08.
Četvrtak Očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. Povremena sporadična slaba kiša moguća je u većem dijelu Hrvatske, ali isto tako na većem području ona može izostati. U unustrašnjosti vjetar slab i umjeren sjeveroistočni, na sjevernom i srednjem Jadranu puhat će umjerena i jaka bura, a u podvelebitskon primorju ujutro na udare i olujna. Umjerene bure bit će i u Dalmaciji, dok će danju puhati pojačan vjetar južnih smjerova. Minimalna temperatura zraka između 14 i 20°C na kopnu te oko 25°C na moru. Najviša dnevna uglavnom između 24 i 30°C, a u Dalmaciji i do 33°C.

Petak 23.08.
Petak Prevladavat će oblačno vrijeme uz više sunčana vremena na Jadranu. Malo kiše već ujutro može pasti na sjevernom Jadranu i u Lici, a tijekom dana pokoji pljusak pračen grmljavinom izgledan je u Zagori. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeveroistočni, umjerena i jaka bura puhat će na sjevernom i srednjem Jadranu, a u Dalmacije će uz buru biti i sjeverozapadnog vjetra. Najniža temperatura zraka u unutrašnjosti od 15 do 21°C, a na Jadranu oko 25°C. Dnevne vrijednosti kretat će se između 23 i 28°C, a u Dalmaciji može dosegnuti 31°C.

Subota 24.08.
Subota Vrijeme će i dalje biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Posljepodnevni grmljavinski pljuskovi mogući su u Istri i unutrašnjosti. Na kopnu vjetar većinom slab, a bura će na Jadranu postupno slabjeti. Temperature zraka bez veće promjene u odnosu na prethodni dan.

Detaljnu desetodnevnu vremensku prognozu za vašu lokaciju potražite u tražilici pri vrhu stranice.