Vremenska prognoza za Hrvatsku

Neverin.hr
Neverin.hr ・ 21.01.2020. u 21:38 h
Srijeda 22.01.
Srijeda Očekuje se djelomice i pretežno sunčano vrijeme s umjerenom naoblakom. U unutrašnjosti će ujutro biti magle. Vjetar na kopnu slab, u gorju pojačan jugozapadni, a na istoku prema večeri sjeverozapadnjak. Na moru će puhati umjeren do jak sjeverozapadni vjetar. Najniža temperatura zraka između -8 i -3°C u unutrašnjosti te od -1°C uz jadransku obalu do 9°C prema otvorenom moru. Dnevne vrijednosti na kopnu će se kretati od 0 do 8°C, a na Jadranu između 8 i 12°C.

Četvrtak 23.01.
Četvrtak Prevladavat će pretežno vedro vrijeme uz prolaznu maglu i nisku naoblaku u jutarnjim satima, češću prema zapadu. U podvelebitskom primorju puhat će umjerena i jaka bura, drugdje uz obalu prolazna bura, a prema otvorenom moru tramontana i sjeverozapadni vjetar. Minimalna temperatura zraka na kopnu od -9 do -4°C, a na Jadranu između 1 i 9°C. Najviša dnevna bit će između 1 i 6°C u unutrašnjosti te od 9 do 13°C na moru.

Petak 24.01.
Petak Ujutro i prijepodne vedro uz maglu na kopnu, a zatim od poslijepodneva postupan porast naoblake sa zapada. Na moru će jačati jugo, a u gorskoj Hrvatskoj jugozapadni vjetar. Jutarnje temperature zraka slične, a dnevna malo više u odnosu na prethodni dan.

Detaljnu desetodnevnu vremensku prognozu za vašu lokaciju potražite u tražilici pri vrhu stranice.