Vremenska prognoza za Hrvatsku

Neverin.hr
Neverin.hr ・ 20.11.2019. u 17:09 h
Četvrtak 21.11.
Četvrtak Prevladavat će promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. Povremene će kiše biti na Jadranu i predjelima uz Jadran, osobito u prvom dijelu dana. U unutrašnjosti će kiše biti još samo tijekom noći, a ujutro će ponegdje biti i magle. Puhat će slab do umjeren južni i jugoistočni vjetar, na Jadranu većinom slabo do umjereno jugo. Najniže temperature zraka od 4 do 9°C u unutrašnjosti te od 9 do 15°C na Jadranu. Najviše dnevne vrijednosti bit će većinom od 11 do 16°C.

Petak 22.11.
Petak Nastavlja se promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima, na Jadranu povremeno uz kišu, osobito na sjevernom dijelu. U unutrašnjosti će biti magle i niskih oblaka koji se mogu i dulje zadržati. Vjetar većinom slab, na istoku Hrvatske umjeren jugoistočni, dok će na Jadranu puhati većinom umjereno jugo. Jutarnje temperature zraka od 1 do 7°C u unutrašnjosti te od 10 do 16°C na Jadranu. Najviše dnevne od 7 do 12°C u unutrašnjosti te od 12 do 18°C na Jadranu.

Subota 23.11.
Subota Očekuje se promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. Povremene će kiše biti uglavnom na sjevernom dijelu Jadrana. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje magla i niski oblaci, koji se u središnjem dijelu mogu i dulje zadržati. Vjetar u unutrašnjosti slab, na istoku umjeren jugoistočni, dok će na Jadranu puhati umjereno i jako jugo s olujnim udarima. Temperature zraka bez veće promjene.

Detaljnu desetodnevnu vremensku prognozu za vašu lokaciju potražite u tražilici pri vrhu stranice.