Vremenska prognoza za Hrvatsku

Neverin.hr
Neverin.hr ・ Prije 7 sati
Četvrtak 19.09.
Četvrtak Prevladavat će pretežno oblačno vrijeme. Povremene kiše još će biti u Lici i Dalmaciji, a na jugu Jadrana i prema otvorenom moru mogući su izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Poslijepodne i navečer očekuje se postupno kidanje naoblake i razvedravanje sa sjevera. U unutrašnjosti vjetar slab i umjeren sjeveroistočni, dok će na Jadranu puhati umjerena i jaka bura s olujnim, a u podvelebitskom primorju moguće i orkanskim udarima. Najniža temperatura zraka između 7 i 13°C na kopnu te od 16 do 22°C na moru. Dnevne vrijednosti kretat će se od 11 do 19°C u unutrašnjosti te između 17 i 23°C na Jadranu.

Petak 20.09.
Petak Očekuje se pretežno vedro vrijeme. U jutarnjim je satima u unutrašnjosti moguća magla, na jugu Jadrana još će biti umjerene naoblake koja je tijekom dana prolazno moguća i na kopnu. Vjetar na kopnu slab i umjeren sjeveroistočni, a na moru će puhati jaka bura s olujnim udarima. Minimalna temperatura zraka bit će od 3 do 8°C u unutrašnjosti te između 10 i 17°C na Jadranu. Najviše dnevne vrijednosti na kopnu će se kretati između 12 i 19°C, a na moru od 19 do 24°C.

Subota 21.09.
Subota Vrijeme će biti vedro i sunčano uz moguću jutarnju maglu i prolaznu dnevnu visoku naoblaku. Ujutro i prijepodne još će puhati umjerena i jaka bura koja će postupno slabjeti. Temperature zraka bit će sličnih vrijednosti kao i prethodni dan.

Detaljnu desetodnevnu vremensku prognozu za vašu lokaciju potražite u tražilici pri vrhu stranice.