Meteorologija na 16. festivalu znanosti

Alen Šterpin
Neverin.hr ・ Prije 11 mjeseci
Festival znanosti 2018. godine
Festival znanosti 2018. godine

Festival znanosti, najveća manifestacija popularizacije znanosti u Hrvatskoj, započinje u ponedjeljak 16. travnja 2018. Središnju temu ovogodišnjeg 16. festivala, koji se održava u 23 grada diljem Hrvatske do subote 21. travnja 2018., predstavljaju Otkrića koja će znanstvenici i popularizatori znanosti predstaviti posjetiteljima kroz predavanja, interaktivne radionice i izložbe.

Državni hidrometeorološki zavod suorganizator je Festivala znanosti od samih početaka. Ove godine sudjelovat će u programu u Zagrebu, Karlovcu i Splitu s radionicama, predavanjima i e-izložbom. Novost je što se u aktivnosti festivala uključio grad Karlovac te će meteorološki tehničari, učenici Šumarske i drvodjeljske škole zajedno sa svojim profesorima i bivšim učenicima zaposlenim u DHMZ-u i okupljenim u udruzi Znanstvenici amateri, imati priliku predstaviti zainteresiranima svoju struku.

Na web stranicama DHMZ-a možete pogledati izdvojene sadržaje i termine iz programa festivala na kojima će sudjelovati djelatnici DHMZ-a i drugi kolege meteorolozi.

Festival znanosti 2018. godine
Festival znanosti 2018. godine

Komentari